Mijn reis

Ik ben geboren met muziek, kunst en dans. Mijn ouders zijn beide kunstenaars. Mijn vader in de beeldende kunst en mijn moeder in de dans.

Wanneer mijn moeder aan het lesgeven was, zweefde ik al als peuter tussen iedereen door...

 

Jaren later danste ik dan ook mee met verschillende producties totdat ik tijdens de voorstelling van de Phantom of the Opera een ongeluk op het toneel kreeg. Jaren van trainingen, bloed, zweet en tranen kwamen abrupt tot een einde.

 

Het was gedaan... Over en out.

 

Mijn reis ging daarna dansend verder via de dolfijnen in Dolfinarium Harderwijk tot in de lucht als stewardess. 

 

De jaren vlogen voorbij. Gelukkig in het leven met mijn drie dochters en man. Totdat het noodlot toesloeg en mijn maatje plotseling overleed, terwijl wij op het punt stonden te emigreren naar Frans Guyana om het leven te leven.

 

Na jaren van rouwen zocht de creatieve geest in mij een weg naar buiten en werd ik geïnspireerd door de stopmotion film Kubo. Niet lang daarna had ik mijn eerste pop Buddy gemaakt, geïnspireerd door mijn man, die magisch tot leven kwam door de stopmotion techniek! Dit was een onbeschrijfelijk gevoel van geluk en mijn passie voor creëren was weer wakker gemaakt.

 

Ik volgde de Bare Bone Modeling course bij Aardman in Bristol UK waar Jim Parking mijn tutor was. Vol met ideeën vloog ik terug naar Nederland waar ik mijn nieuwe kennis gebruikte in het creëren van nog meer characters.

 

In 2020 startte ik met de opleiding 3D Producer bij het College of MultiMedia in Amsterdam waar ik inmiddels mijn Maxon Advanced Certificate  3D Producer behaald heb.

 

Ontwerpen en leven er in blazen is als ademen voor mij..

Leef je leven... Lavievita!